Kristina Stutterheim ny kommunikationschef på Systembolaget

Kristina kommer närmast från Riksteatern, där hon varit kommunikationschef med ansvar för Avdelningen försäljning, förening och kommunikation, omfattande ett 30-tal medarbetare. Innan dess var Kristina kommunikationschef på Lärarförbundet. Hon har mångårig erfarenhet av att såväl leda som att driva utveckling. 

Kristina tillträder sin tjänst 8 oktober. 

–  Jag är väldigt nöjd med rekryteringen av Kristina. Hon har fokus på visioner, engagemang och relationer för att skapa resultat. Kristina är en erfaren ledare och coach med ett modernt värderingsbaserat ledarskap. Med Kristinas erfarenhet och kompetens får Systembolaget en ledare som tillsammans med medarbetarna kommer att fortsätta utvecklingen av Systembolagets kommunikation i olika kanaler, säger Systembolagets vice VD Marie Nygren.

–  Systembolaget är ett företag byggt på starka värderingar och med ett uppdrag som engagerar. Det känns fantastiskt att få vara med och utveckla Systembolagets redan idag framgångsrika kommunikation tillsammans med medarbetarna, säger Kristina Stutterheim.

För ytterligare information kontakta:

Kristina Stutterheim, tel. 073-316 27 24

Lennart Agén, presschef Systembolaget, tel. 070-564 17 10, press@systembolaget.se