Systembolaget i Bengtsfors nominerat till Årets Butik 2012

Systembolaget i Bengtsfors är en av 16 kandidater till Årets Butik inom Systembolaget. Utmärkande för butiken är dess framgångsrika arbete med kundservice och effektiv ålderskontroll.

– Jag är väldigt stolt över nomineringen. Den visar att vårt arbete för att förbättra servicen till kunderna har gett resultat, och att personalens ansträngningar och goda arbete uppskattas. Nu sporras vi att bli ännu bättre, säger May-Louise Bryngelsson, butikschef på Systembolaget i Bengtsfors. Och förstås är det extra kul för våra kunder att en av Systembolagets bästa butiker finns i Bengtsfors.

Nästa steg för butiken är att bli en av de sex butiker som går vidare till final. Bland finalisterna finns då tre större och tre mindre butiker. Systembolaget i Bengtsfors tävlar om att gå till final i kategorin mindre butik. Under januari och februari får alla finalister besök av Systembolagets företagsledning och försäljningschefer. 16 mars tillkännages vinnarna av Årets Butik 2012.

Personalen i de två butiker som vinner, belönas med en resa med en upplevelse som stimulerar till fortsatt utveckling och förbättring av verksamheten, fokus på kundupplevelse och värdskap. Under tiden som den ordinarie personalen är på resa, vikarierar Systembolagets ledning i butiken.

– Systembolaget i Bengtsfors är en förebild för våra mer än 400 butiker runtom i Sverige. Säker försäljning och god service ska känneteckna Systembolagets verksamhet, säger Magdalena Gerger, vd på Systembolaget.

För mer information, kontakta:May-Louise Bryngelsson, butikschef, Bengtsfors, tel: 0531-613 22, 070-642 55 20Lennart Agén, presschef, tel: 070-245 00 47, press@systembolaget.se