Systembolaget i Öregrund tog hem silvret i Årets butik

I helgen delade Systembolaget ut pris för Årets butik 2018. Butiken i Öregrund kom på andra plats, och ses som en förebild bland Systembolagets 443 butiker.

– Ansvarsfull försäljning och toppklassiga kundmöten gör butiken i Öregrund till en riktig förebild. Medarbetarna kan vara stolta över vad de har skapat, säger Magdalena Gerger, VD Systembolaget.

Samtliga finalister har fått besök av representanter från företagets ledningsgrupp inför bedömningen. Viktiga faktorer är att butiken ska vara ett föredöme när det kommer till kundmöten och att man ska ha fokus på Systembolagets försäljningsregler. Även ledarskapet och effektiviteten bedöms.

– Vi är jättenöjda och stolta över en silverplats. Det känns fantastiskt att vår butik uppmärksammas på det här sättet, säger Magnus Hedberg, butikschef.

Tillsammans med övriga finalister belönas medarbetarna från butiken med en skräddarsydd utbildningsaktivitet som stimulerar till fortsatt utveckling och inspiration för att sprida sina goda exempel till varandra och hela företaget.

För mer information kontakta:

Systembolagets pressjour, tel. 070-245 00 47, press@systembolaget.se 

Magnus Hedberg, butikschef Öregrund, tel. 070-684 82 72