Systembolaget öppnar testbutik i Sickla, Nacka med fortsatt test av nytt butikskoncept

Måndagen den 13 juni öppnar Systembolaget sin andra testbutik med det nya butikskonceptet i Sickla, Nacka. I fjol öppnade Systembolaget den första testbutiken i Gränby, Uppsala. 

I pilotbutiken i Gränby, Uppsala testade Systembolaget allt från butiksinredning, navigering och kommunikation till den nya grafiska profilen. Efter utvärderingen som pågått sedan oktober öppnas nu ännu en testbutik med det nya konceptet. Butiken i Sickla får en än mer utvecklad version av det nya konceptet, där det som fungerat bra i Gränby behålls med fortsatt utveckling och tester av de övriga delarna. 

–          Efter utvärderingen har vi fått värdefulla insikter inför invigningen av butiken i Sickla. Med utvecklingen av det nya butikskonceptet tar vi ett ytterligare steg för att möta våra kunders förväntningar med utgångspunkt i Systembolagets samhällsuppdrag, säger Marie Nygren, vice VD Systembolaget. 

Välkommen på invigning:

Datum:             Måndag 13 juni

Tid:                   Klockan 10.00

Plats:               Systembolagets butik Sickla, Nacka (Siroccogatan 7, Nacka)

På invigningen medverkar Systembolagets vice VD Marie Nygren samt projektledare Anna Bladström.

Butikens öppettider är; måndag- fredag kl:10.00–19.00 och lördag kl:10.00–15.00.

Systembolaget finns i Sveriges alla kommuner, med totalt 437 butiker. Dessutom finns cirka 500 ombud på landsbygden och mindre orter.

För mer information, kontakta;

Systembolagets presstjänst, tel 070-245 00 47, eller press@systembolaget.se