Pressrum

Pressrum

12 apr 2011
Övrigt

Mattias Forsberg blir IT-direktör på Systembolaget

Mattias Forsberg har anställts som IT-direktör i Systembolaget AB. Han tillträder tjänsten senast 1 oktober 2011. Mattias kommer närmast från en tjänst som IT-direktör på B&B TOOLS.

– Det ska bli spännande att få vara med och leda IT-utvecklingen i Systembolaget. Det finns många möjligheter inom området, inte minst när det gäller service till kunderna. Jag ser mycket fram emot att leda mina nya medarbetare i detta arbete, säger Mattias Forsberg.
 
– Mattias stora styrka är kunskap om hur man integrerar och skapar förutsättningar inom IT som stöder hela affärsverksamheten, säger Systembolagets vd Magdalena Gerger. Han är dessutom en modern ledare som skapar goda möjligheter och förutsättningar för sina medarbetare.

Mattias Forsberg är i dag IT-direktör på B&B TOOLS. Dessförinnan arbetade han flera år på Accenture, bland annat som ansvarig för Accentures IT-strategigrupp. Mattias Forsberg har en dubbel examen, som civilekonom och civilingenjör, från Uppsala universitet.

Pressbild finns att hämta på systembolaget.se/press

För mer information, kontakta:
Mattias Forsberg, tfn 070- 619 28 80
Lennart Agén, presschef Systembolaget, tfn 070-245 00 47

Relaterade dokument

Senaste nyheter

11 jan 2024
Alkoholforskning
Nytt blodprov som avslöjar patienters verkliga alkoholbruk och vad som händer med risken för hjärt-kärlsjukdomar när man minskar sitt drickande. Det är två av totalt 30 forskningsprojekt som nu får ta del av 10 miljoner kronor som Systembolagets Alkoholforskningsråd delar ut 2024.  
17 jan 2024
Systembolagets uppdrag
Klargörande från Systembolaget med anledning av rapportering i media kring det lokala och småskaliga sortimentet.