Pressrum

Pressrum

06 sep 2012
Övrigt

Malin Sandquist blir Chefsjurist i Systembolaget

Malin Sandquist har anställts som Chefsjurist i Systembolaget AB. Hon tillträder tjänsten den 1 oktober 2012. Malin Sandquist kommer närmast från Advokatfirman Hammarskiöld & Co där hon är delägare.

– Jag är väldigt glad och stolt över att få ta rollen som Chefsjurist i Systembolaget. Systembolaget har ett viktigt uppdrag och en spännande verksamhet med flera olika dimensioner. Jag ser verkligen fram emot att få leda och utveckla juristavdelningen som en del i den fortsatta utvecklingen av Systembolaget, säger Malin Sandquist.

– Malin har en lång erfarenhet av advokatyrket. Hon är mycket sakkunnig och gedigen inom många olika områden. Dessutom är hon en driven, målinriktad och modern ledare vilket Systembolaget kommer ha glädje av. Jag är mycket glad över att vi får Malin som kollega, säger Magdalena Gerger, Systembolagets vd.

Malin Sandquist är idag delägare i Advokatfirman Hammarskiöld & Co. Hon tog juristexamen 1997 och gjorde notarietjänstgöring vid kronofogden och Södra roslags tingsrätt. Sedan 1999 har Malin arbetat som jurist och numera delägare vid Advokatfirman Hammarskiöld & Co.

För mer information, kontakta:
Malin Sandquist, tel 0709-998 441
Lennart Agén, presschef Systembolaget, tel 070-245 00 47

Bilder

  • Malin Sandquist_Foto Hans-Erik Nygren.jpg

Senaste nyheter

11 jan 2024
Alkoholforskning
Nytt blodprov som avslöjar patienters verkliga alkoholbruk och vad som händer med risken för hjärt-kärlsjukdomar när man minskar sitt drickande. Det är två av totalt 30 forskningsprojekt som nu får ta del av 10 miljoner kronor som Systembolagets Alkoholforskningsråd delar ut 2024.  
17 jan 2024
Systembolagets uppdrag
Klargörande från Systembolaget med anledning av rapportering i media kring det lokala och småskaliga sortimentet.