Pressrum

Pressrum

07 feb 2014
Butiker

Årets butik: Finalplats för Kristianstad, Skövde, Haparanda, Tierp, Vansbro och Järpen

Finalisterna i Årets Butik inom Systembolaget är nu klara. Tre större och tre mindre butiker får delta vid finalen i Stockholm i april.

– De butiker som tagit sig till final har en mycket hög servicenivå, med nöjda kunder och effektiv ålderskontroll. Utmärkelsen Årets butik sporrar våra duktiga medarbetare att bli ännu bättre, säger Magdalena Gerger, VD för Systembolaget.

Finalister i kategorin större butik:Kristianstad, Skövde – Rosenhaga och Haparanda

Finalister i kategorin mindre butik:Tierp, Vansbro och Järpen

Systembolagets ledning kommer nu att besöka samtliga finalbutiker. Därefter avgörs vilka två butiker som tar hem vinsten. Vinnarna tillkännages vid finalen som äger rum i Stockholm den 5 april 2014.

För personalen i de två butiker som vinner väntar en utbildningsresa som ska inspirera till fortsatt förbättring och fokus på kundservice. Under tiden som den ordinarie personalen är på resan vikarierar Systembolagets ledning i butikerna.

Tidigare vinnare Årets Butik2012 – Kristianstad och Arvidsjaur2011 – Bollnäs och Tibro2010 – Gällivare och Malå

För mer information, kontakta:

Lennart Agén, presschef, tel: 070-245 00 47, press@systembolaget.se

Senaste nyheter

11 jan 2024
Alkoholforskning
Nytt blodprov som avslöjar patienters verkliga alkoholbruk och vad som händer med risken för hjärt-kärlsjukdomar när man minskar sitt drickande. Det är två av totalt 30 forskningsprojekt som nu får ta del av 10 miljoner kronor som Systembolagets Alkoholforskningsråd delar ut 2024.  
17 jan 2024
Systembolagets uppdrag
Klargörande från Systembolaget med anledning av rapportering i media kring det lokala och småskaliga sortimentet.