Pressrum

Pressrum

28 okt 2016
Lokala pressmeddelanden

Systembolagets VD Magdalena Gerger jobbar i Haparanda, Årets Butik i Systembolaget

Systembolagets VD Magdalena Gerger jobbar i Haparanda, Årets Butik i Systembolaget

I veckan arbetade Systembolagets VD Magdalena Gerger tillsammans med kollegor i företagsledningen i Systembolagets butiker i Haparanda och Malå

Magdalena Gerger och företagsledningen utförde alla vanliga arbetsuppgifter som att sitta i kassan fylla på varor och möta kunder.

– För mig och mina kollegor i företagsledningen är det viktigt att vara ute och arbeta i våra butiker och möta våra kunder. Att få förmånen att arbeta tillsammans med vinnarna i Årets Butik och möta våra kunder är en av årets höjdpunkter för oss i företagsledningen, säger Magdalena Gerger, VD Systembolaget.

Systembolagets butik i Haparanda och Malå blev tidigare i år utsedda till Årets Butiker inom, kategorin större och mindre butiker av totalt 426 butiker.  Syftet med Årets Butik är att lyfta fram butiker som kan fungera som förebilder inom Systembolaget. Viktiga faktorer när vinnarna utses är bland annat ledarskap, service till kunderna och effektiva ålderskontroller.

För mer information kontakta:

Systembolagets pressjour, tel. 070-245 00 47, press@systembolaget.se

Senaste nyheter

12 jan 2023
Övrigt
För att framtidssäkra hela Systembolaget genomförs en omorganisering på huvudkontoret under första kvartalet 2023. Förändringarna syftar framför allt till att öka fokus på arbetet med digitalisering, hållbarhet och folkhälsa och rör varken butikerna eller varudepåerna.
I samband med förändringarna uppstår en övertalighet på cirka 100 tjänster på huvudkontoret i Stockholm.
18 jan 2023
Systembolagets uppdrag
Langning av alkohol till ungdomar är fortfarande utbrett. Och det är vänner, syskon och föräldrar som tillhandahåller alkoholen. Men om dessa sa nej och avstod från att köpa ut alkohol så skulle nästan hälften av de unga, 45 procent, avstå från att skaffa alkohol.