Pressrum

Pressrum

08 apr 2018
Lokala pressmeddelanden

Systembolaget Liljeholmen vinner Årets Butik 2017

I lördags meddelade Systembolagets VD, Magdalena Gerger, att det är Liljeholmen som tar hem priset för Årets Butik 2017. Av Systembolagets 442 butiker ses Liljeholmen som en förebild.

– Det är årets höjdpunkt att dela ut priset till vinnaren i Årets Butik, som varje dag levererar ett kundmöte och service i världsklass med en ansvarsfull försäljning och effektiva ålderskontroller. Stort grattis till både våra kunder och medarbetare i Liljeholmen, säger Magdalena Gerger, VD för Systembolaget.

Priset för Årets Butik har delats ut sedan 1999, men nytt för i år är att priset nu är en av tre kategorier i den utökade tävlingen Årets förebilder. De två andra kategorierna är Årets kundmöte och Årets framsteg.

– Det är verkligen ärofyllt att vår butik i Liljeholmen lyfts upp som en förebild. Vi har jobbat hårt för det här och det känns underbart att kunna hänga upp diplomet på väggen i butiken, säger Evelina Westblom, butikschef på Liljeholmen.

Medarbetarna i vinnarbutiken belönas med en skräddarsydd utbildningsaktivitet som stimulerar till fortsatt utveckling och förbättring av verksamheten, med fokus på kundupplevelse och värdskap.

För mer information kontakta: 

Evelina Westblom, butikschef Liljeholmen, 0734-151244

Systembolagets pressjour, 070-245 00 47, press@systembolaget.se 

Relaterade dokument

Bilder

  • Liljeholmen, vinnare Årets butik Foto Magnus Fond.jpg

Senaste nyheter

11 jan 2024
Alkoholforskning
Nytt blodprov som avslöjar patienters verkliga alkoholbruk och vad som händer med risken för hjärt-kärlsjukdomar när man minskar sitt drickande. Det är två av totalt 30 forskningsprojekt som nu får ta del av 10 miljoner kronor som Systembolagets Alkoholforskningsråd delar ut 2024.  
17 jan 2024
Systembolagets uppdrag
Klargörande från Systembolaget med anledning av rapportering i media kring det lokala och småskaliga sortimentet.